Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Baker McKenzie. den 22 november, 2022

Baker McKenzie legal rådgivare till Sdiptech vid riktad nyemission om cirka 506 MSEK

Sdiptech AB (publ) har genomfört en riktad nyemission av aktier om cirka 506 miljoner kronor där teckningskursen fastställdes genom ett accelererat bookbuilding-förfarande. Ett antal svenska och internationella institutionella investerare deltog, inklusive Skandia, Handelsbanken Fonder, Swedbank Robur Fonder och Cliens Kapitalförvaltning.

Sdiptech är en tech-koncern som förvärvar och utvecklar marknadsledande nischverksamheter som bidrar till att skapa mer hållbara, effektiva och säkra samhällen. Sdiptech omsätter cirka 3,2 miljarder kronor och har sitt säte i Stockholm.

ABG Sundal Collier och Joh. Berenberg, Gossler & Co. agerade Joint Global Coordinators och Joint Bookrunners. Baker McKenzie agerade legal rådgivare till Sdiptech med ett kapitalmarknads-team bestående av Joakim Falkner, Johanna Flink och Carl Bohman.

Kontakt
Joakim Falkner, advokat, partner, solicitor, head of Capital Markets – Europe, Middle East & Africa, Baker McKenzie
Tfn: 08-566 177 80
E-post: joakim.falkner@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik.  Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie drygt 13 000 medarbetare på 74 kontor i 45 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och verksamheten är klimatneutral sedan 2020 (egen granskning). http://www.bakermckenzie.com


Dela sidan:
Skriv ut: