Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Baker McKenzie. den 6 december, 2021

Baker McKenzie legal rådgivare till Ryan vid förvärv från Qvalia

Ryan har förvärvat Qvalias nordiska konsultverksamhet inom momshantering och recovery audit. Förvärvet stärker Ryans varumärke i regionen och bidrar till fortsatt expansion av företagets tjänsteutbud i Europa. Efter förvärvet blir Qvalia ett renodlat SaaS-bolag.

Ryan, med huvudkontor i Dallas USA, är en ledande global tjänsteleverantör inom skatt och världens största företag dedikerad till skattefrågor för företag. Företaget har 3 100 anställda som hjälper över 18 000 kunder i över 60 länder.

Qvalia är den ledande experten i Norden inom recovery audit och momshantering. Företaget erbjuder en molntjänst för att automatisera processer, från fakturahantering till bokföring och analys. Qvalia grundades 2007 och har kontor i Stockholm, Helsingfors, Köpenhamn och Oslo.

Baker McKenzie agerade legal rådgivare åt Ryan i samband med förvärvet. Firmans team bestod av Carl Svernlöv, Sofie Sternberg, Georg Jonsson, Edvard Henriksson, Margarita Kozlov, Kristina Dunbring och Jessica Sondell.  

Kontakt
Carl Svernlöv, advokat och partner, Baker McKenzie
Telefon: 08-566 177 07
E-post: carl.svernlov@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik. Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie drygt 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och verksamheten är klimatneutral sedan 2020. www.bakermckenzie.com


Dela sidan:
Skriv ut: