Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Baker McKenzie. den 21 juni, 2021

Baker McKenzie legal rådgivare till Physitrack vid börsnotering

Den 18 juni 2021 inleddes handeln med Physitrack PLCs (publ) aktier på Nasdaq First North Premier Growth Market. Intresset för noteringen var stort bland såväl svenska och internationella institutionella investerare som allmänheten i Sverige. Priset per aktie i erbjudandet var 40 kronor, motsvarande ett marknadsvärde på bolaget om cirka 624 miljoner kronor.

Physitrack, med säte i England och Wales, är en ledande och snabbväxande B2B-leverantör av SaaS- och Virtual Care-lösningar inom distansbaserad vård.

DNB Markets agerade Sole Global Coordinator och Sole Bookrunner och Baker McKenzie agerade legal rådgivare till Physitrack i samband med börsnoteringen med ett kapitalmarknadsteam i Stockholm bestående av Joakim Falkner, Stefan Balazs Per Blom och Sophie Gidlund samt ett kapitalmarknadsteam i London bestående av Adam Eastell, Paul Anderson, David Woodcock och George Marshall.

Kontakt
Joakim Falkner, Advokat/Partner, solicitor, Head of Capital Markets – Europe, Middle East & Africa, Baker McKenzie
Tfn: 08-566 177 80
E-post: joakim.falkner@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik.  Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie närmare 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och verksamheten är klimatneutral sedan 2020. www.bakermckenzie.com


Dela sidan:
Skriv ut: