Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
display stock market charts
Publicerat av Baker McKenzie. den 10 december, 2021

Baker McKenzie legal rådgivare till Pareto Securities i samband med Sedana Medicals riktade nyemission om cirka 615 miljoner SEK

Sedana Medical har genomfört en riktad nyemission av aktier om cirka 615 miljoner SEK till en teckningskurs om 86 SEK per aktie. Teckningskursen fastställdes genom ett accelererat bookbuilding-förfarande.

Sedana Medical, grundat 2005, är ett medicinteknik- och läkemedelsföretag fokuserat på inhalerad nedsövning för att förbättra patientens liv under och efter nedsövning.

Pareto Securities agerade Sole Manager och Bookrunner. Baker McKenzie agerade legal rådgivare åt Pareto Securities med ett internationellt kapitalmarknads-team bestående av Joakim Falkner och Stefan Balazs i Stockholm samt Adam Farlow och Charles Farnsworth i London.

Kontakt
Joakim Falkner, advokat, partner, solicitor, head of Capital Markets – Europe, Middle East & Africa, Baker McKenzie
Tfn: 08-566 177 80
E-post: joakim.falkner@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik.  Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie drygt 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och verksamheten är klimatneutral sedan 2020. www.bakermckenzie.com


Dela sidan:
Skriv ut: