Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
display stock market charts
Publicerat av Baker McKenzie. den 27 september, 2021

Baker McKenzie legal rådgivare till Ovzon vid riktad nyemission om cirka 238 miljoner SEK

Ovzon har genomfört en riktad nyemission av aktier om cirka 238 miljoner SEK till en teckningskurs om 51 SEK per aktie. Teckningskursen fastställdes genom ett accelererat bookbuilding-förfarande.

Ovzon är ett teknikbolag som tillhandahåller satellitbaserade lösningar för olika bredbandstjänster. Bolaget grundades 2006 och har sitt huvudkontor i Solna.

Carnegie och SEB agerade Joint Bookrunners i transaktionen medan Baker McKenzie agerade legal rådgivare med ett internationellt Capital Markets-team bestående av Joakim Falkner, Per Blom, Carl Bohman och Carl Isaksson i Stockholm, samt Adam Farlow och Charles Farnsworth i London.

Kontakt
Joakim Falkner, advokat, partner, solicitor, head of Capital Markets – Europe, Middle East & Africa, Baker McKenzie
Tfn: 08-566 177 80
E-post:
joakim.falkner@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik.  Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie närmare 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och verksamheten är klimatneutral sedan 2020. www.bakermckenzie.com


Dela sidan:
Skriv ut: