Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Baker McKenzie. den 14 juni, 2021

Baker McKenzie legal rådgivare till Ovzon vid listbyte till Nasdaq Stockholm

Nasdaq Stockholms bolagskommitté har beslutat att godkänna Ovzon AB:s ansökan att uppta bolagets aktier till handel på Nasdaq Stockholms huvudlista. Första dagen för handel på Nasdaq Stockholm var den 20 april 2021.

Ovzon är ett teknikbolag som tillhandahåller satellitbaserade lösningar för olika bredbandstjänster. Bolaget grundades 2006 och har sitt huvudkontor i Solna.

Baker McKenzie agerade legal rådgivare till Ovzon med ett kapitalmarknads-team bestående av Joakim Falkner, Stefan Balazs, Johanna Flink och Per Blom samt ett skatte-team bestående av Linnea Back och Alice Kuzmina.

Kontakt
Joakim Falkner, advokat, partner, solicitor, head of Capital Markets – Europe, Middle East & Africa, Baker McKenzie
Tfn: 08-566 177 80
E-post: falkner@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik.  Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie närmare 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och verksamheten är klimatneutral sedan 2020. www.bakermckenzie.com


Dela sidan:
Skriv ut: