Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Baker McKenzie. den 8 april, 2022

Baker McKenzie legal rådgivare till Oneflow vid börsnotering

Den 8 april 2022 inleddes handeln med Oneflow ABs aktier på Nasdaq First North Premier Growth Market. Priset per aktie i erbjudandet var 45 kronor, motsvarande ett marknadsvärde på bolaget om cirka 1,1 miljarder kronor.

Oneflow är ett mjukvaruföretag grundat 2012 som utvecklar, säljer och implementerar digitala avtalshanteringssystem. Företaget verkar primärt på den nordiska marknaden men produkterbjudandet har global räckvidd och Oneflow hade i slutet av 2021 betalande användare i 24 länder.

Danske Bank agerade Sole Global Coordinator och Bookrunner. Baker McKenzie agerade legal rådgivare med ett kapitalmarknadsteam bestående av Henric Roth, Per Blom och Carl Isaksson.

Kontakt
Henric Roth, advokat och partner, Baker McKenzie
Tfn: 0760-51 80 44
E-post: henric.roth@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik.  Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie drygt 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och verksamheten är klimatneutral (egen granskning) sedan 2020. www.bakermckenzie.com


Dela sidan:
Skriv ut: