Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Baker McKenzie. den 27 september, 2022

Baker McKenzie legal rådgivare till Mirovia vid förvärv av Cloudgruppen

Baker McKenzie agerade legal rådgivare till Mirovia Nordic AB i samband med förvärvet av Cloudgruppen Sverige AB.

Cloudgruppen startade 2017 i Malmö för att skapa ett nytänkande företag inom IT- och telekombranschen. Cloudgruppen bygger smarta lösningar inom IT och telefoni och har kontor i Malmö, Göteborg, Halmstad, Västerås, Österlen, Örebro, Helsingborg, Stockholm, Lund samt Sundsvall.

Mirovia är en koncern som investerar i entreprenörsledda bolag som erbjuder mjukvarulösningar och nischade IT-tjänster. Mirovia grundades 2020 med målet att vara en aktiv ägare och affärspartner till små och medelstora bolag som har fortsatt självstyre över sin verksamhet.

Baker McKenzie har sedan tidigare agerat legal rådgivare till Mirovia vid förvärv av till exempel Repona AB, IT-Huset Holding i Norden AB, Rebendo AB, F Consulting i Sverige AB, Traventus AB, Svenska Försäkringsfabriken i Umeå AB, Acino AB och Sundbom & Partners Holding AB.

Baker McKenzie agerade legala rådgivare med ett team bestående av John Gustafson, Maja Nilsson, Nanna Trulsson, Carl-Johan Lie Karlberg, Daniel Högström, Adrian Sundberg och Mikael Genfors.

Kontakt
John Gustafson, advokat och partner, Baker McKenzie
Telefon: 08-566 177 34
E-post: john.gustafson@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik. Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie drygt 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och verksamheten är klimatneutral (egen granskning) sedan 2020. www.bakermckenzie.com


Dela sidan:
Skriv ut: