Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Baker McKenzie. den 15 juni, 2021

Baker McKenzie legal rådgivare till grundarna av Brödernas vid försäljning till Litorina

Baker McKenzie har företrätt grundarna i en försäljning av en majoritetsandel av Brödernas, en svensk snabbväxande restaurangkedja med fokus på att servera hamburgare och pizza av hög kvalitet, till private equity-bolaget Litorina.

Grundarna och ledningsgruppen kommer att förbli ägare i Brödernas och Litorina kommer att stödja dem i den fortsätta expansionen i Sverige och internationellt.

Brödernas, grundat 2017, är en restaurangkedja inom premium casual dining som riktar sig till en bred målgrupp genom att servera högkvalitativa hamburgare, napolitansk pizza och fräscha sallader i en inbjudande atmosfär med välkomnande och serviceinriktad personal.

Baker McKenzie agerade som legal rådgivare för Brödernas med ett team bestående av Anna Orlander, John Gustafson, Alex Ydstie, Isabel Starkebo, Markus Meuller och Eric Brinck.

Kontakt
Anna Orlander, advokat och partner, Baker McKenzie
Telefon: 08-566 177 19
E-post: anna.orlander@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik.  Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie närmare 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och verksamheten är klimatneutral sedan 2020. www.bakermckenzie.com


Dela sidan:
Skriv ut: