Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
display stock market charts
Publicerat av Baker McKenzie. den 16 augusti, 2021

Baker McKenzie legal rådgivare till Feelgood vid kontant budpliktserbjudande från Terveystalo Healthcare

Baker McKenzie har företrätt Feelgood Svenska AB (”Feelgood”) i samband med ett kontant budpliktserbjudande från Terveystalo Healthcare Oy (”Terveystalo Healthcare”) om 5,70 SEK per aktie.

Feelgood är ett ledande svenska hälsoföretag som hjälper företag och organisationer att förbättra produktivitet och sänka kostnader genom att arbeta systematiskt och förebyggande med arbetsmiljö, hållbar hälsa, ledarskap, medarbetarskap och vid behov rehabilitering eller krishantering.

Terveystalo Healthcare är det största hälsoföretag i Finland, som erbjuder mångsidig vård, företagshälsovård, medicinsk och undersökningstjänster på 300 kliniker runt om i Finland.

Baker McKenzie agerade som legal rådgivare till Feelgood med ett team bestående av Joakim Falkner, Carl Svernlöv, Mattias Hedwall, Johanna Flink, Ian Gulam och Maja Uppgren.

Kontakt
Joakim Falkner, Advokat/Partner, solicitor, Head of Capital Markets – Europe, Middle East & Africa, Baker McKenzie
Tfn: 08-566 177 80
E-post: joakim.falkner@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik.  Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie närmare 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och verksamheten är klimatneutral sedan 2020. www.bakermckenzie.com


Dela sidan:
Skriv ut: