Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Baker McKenzie. den 6 december, 2021

Baker McKenzie legal rådgivare till Diös i samband med bolagets riktade nyemission om cirka 800 miljoner SEK

Diös Fastigheter AB har genomfört en riktad nyemission av aktier om cirka 800 miljoner SEK till en teckningskurs om 110 SEK per aktie. Teckningskursen fastställdes genom ett accelererat bookbuilding-förfarande.

Diös är ett av Sveriges största fastighetsbolag. Företaget är marknadsledande i 10 tillväxtstäder och äger både kommersiella fastigheter och bostäder.

Danske Bank agerade Sole Global Coordinator och Bookrunner medan Baker McKenzie agerade legal rådgivare med ett kapitalmarknads-team bestående av Joakim Falkner, Johanna Flink och Carl Bohman.

Kontakt
Joakim Falkner, advokat, partner, solicitor, head of Capital Markets – Europe, Middle East & Africa, Baker McKenzie
Tfn: 08-566 177 80
E-post: joakim.falkner@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik.  Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie drygt 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och verksamheten är klimatneutral sedan 2020. www.bakermckenzie.com


Dela sidan:
Skriv ut: