Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Baker McKenzie. den 14 juni, 2021

Baker McKenzie legal rådgivare till Cibus vid listbyte till Nasdaq Stockholm

Nasdaq Stockholms bolagskommitté har beslutat att godkänna Cibus Nordic Real Estate AB:s (”Cibus”) ansökan att uppta bolagets aktier till handel på Nasdaq Stockholms huvudlista. Första dagen för handel på Nasdaq Stockholm var den 1 juni 2021.

Cibus är ett fastighetsbolag vars affärsidé är att förvärva, utveckla och förvalta högkvalitativa fastigheter i Norden med dagligvaruhandeln som fokus. Företaget äger för närvarande mer än 280 fastigheter i Norden och de viktigaste hyresgästerna är Kesko, Tokmanni, Coop och S-Group.

Baker McKenzie agerade legal rådgivare till Cibus med ett, utöver flera andra jurister, kapitalmarknads-team bestående av Joakim Falkner och Per Blom samt ett skatteteam bestående av Linnea Back och Ulrika Udén.

Kontakt
Joakim Falkner, advokat, partner, solicitor, head of Capital Markets – Europe, Middle East & Africa, Baker McKenzie
Tfn: 08-566 177 80
E-post: joakim.falkner@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik.  Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie närmare 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och verksamheten är klimatneutral sedan 2020. www.bakermckenzie.com


Dela sidan:
Skriv ut: