Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Baker McKenzie. den 9 mars, 2023

Baker McKenzie legal rådgivare till C-Resiliens AB vid kapitaliseringen av bolaget och förvärvet av Tutus Data AB

Baker McKenzie agerade legal rådgivare när C-Resiliens tog in ca. 600 miljoner kronor bl.a. genom en nyemission finansierad av Stena-kopplade Formica Capital och tech-entreprenören Nicklas Storåkers, samt vid det efterföljande förvärvet av Tutus Data AB för ett ej offentliggjort belopp.

C-Resiliens grundades 2022 och är ett företag inom cybersäkerhet med en vision att minska samhällets digitala sårbarheter och en målsättning att investera 1 miljard kronor i nästa generation av nyckelfärdiga och säkra kommunikationslösningar för försvar, regering och banker, bland andra i Sverige och i hela EU.

Tutus Data är ett privatägt svenskt företag, grundat 1992. Tutus Data har sedan dess utvecklat högkvalitativa nätverkskrypteringslösningar åt militär, myndigheter och företag för användning i verksamheter som kräver högsta nivå på säker kommunikation.

Baker McKenzies team leddes av Anders Fast med biträde av framför allt Carl Johan Lie Karlberg, Angela Belfrage och Carl Bohman.

Kontakt
Anders Fast, Managing Partner, Baker McKenzie
Tfn: 08-5661 7792
E-mail: anders.fast@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik.  Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie drygt 13 500 medarbetare på 74 kontor i 45 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och verksamheten är klimatneutral sedan 2020 (egen granskning). www.bakermckenzie.com


Dela sidan:
Skriv ut: