Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Baker McKenzie. den 21 juni, 2021

Baker McKenzie legal rådgivare till Aros Bostad vid börsnotering av bolagets stamaktier

Den 16 juni 2021 inleddes handeln med Aros Bostadsutveckling ABs (publ) stamaktier på Nasdaq First North Premier Growth Market. Intresset för noteringen var stort bland såväl svenska och internationella institutionella investerare som allmänheten i Sverige. Priset per stamaktie i erbjudandet var 56 kronor, motsvarande ett marknadsvärde på bolaget om cirka 2,1 miljarder kronor.

Aros Bostad är en bostadsutvecklare inom Stockholmsområdet med fokus på utveckling av moderna, funktionella och hållbara bostäder i attraktiva geografiska lägen, med materialval och gestaltning som står sig över tid.

DNB Markets agerade Sole Global Coordinator och Sole Bookrunner. Baker McKenzie agerade legal rådgivare till Aros Bostad med ett kapitalmarknadsteam bestående av Joakim Falkner, Per Blom och Ian Gulam.

Kontakt
Joakim Falkner, Advokat/Partner, solicitor, Head of Capital Markets – Europe, Middle East & Africa, Baker McKenzie
Tfn: 08-566 177 80
E-post:
joakim.falkner@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik.  Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie närmare 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och verksamheten är klimatneutral sedan 2020. www.bakermckenzie.com


Dela sidan:
Skriv ut: