Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Baker McKenzie. den 2 november, 2021

Baker McKenzie legal rådgivare i samband med XVIVOs riktade nyemission om cirka 250 miljoner SEK

XVIVO Perfusion AB har genomfört en riktad nyemission av aktier om cirka 250 miljoner SEK till en teckningskurs om 335 SEK per aktie. Teckningskursen fastställdes genom ett accelererat bookbuilding-förfarande.

XVIVO är ett svenskt medicintekniskt företag som utvecklar metoder för att hålla organ, vävnad och celler i gott skick utanför kroppen i samband med transplantationer.

Carnegie and Bryan, Garnier & Co agerade Joint Bookrunners. Baker McKenzie agerade legal rådgivare till Joint Bookrunners med ett internationellt kapitalmarknads-team bestående av Joakim Falkner, Johanna Flink och Carl Bohman i Stockholm samt Adam Farlow och Charles Farnsworth i London.

Kontakt
Joakim Falkner, advokat, partner, solicitor, head of Capital Markets – Europe, Middle East & Africa, Baker McKenzie
Tfn: 08-566 177 80
E-post: joakim.falkner@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik.  Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie drygt 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och verksamheten är klimatneutral sedan 2020. www.bakermckenzie.com


Dela sidan:
Skriv ut: