Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Baker McKenzie. den 30 maj, 2022

Baker McKenzie legal rådgivare i samband med NeoGames offentliga uppköpserbjudande av Aspire Global

Baker McKenzie legal rådgivare i samband med NeoGames offentliga uppköpserbjudande av Aspire Global

Den 17 januari 2022 offentliggjorde NeoGames ett rekommenderat offentligt uppköpserbjudande till aktieägarna i Aspire Global att överlåta samtliga sina aktier i Aspire Global till NeoGames. Den 25 maj 2022 hade NeoGames nått en acceptnivå motsvarande 98,25% av aktierna, och då samtliga villkor var uppfyllda offentliggjorde Neogames att transaktionen kommer att fullföljas. Uppköpserbjudandet värderade Aspire Global till ca SEK 4,3 miljarder vid dess offentliggörande.

Aspire Global är en ledande B2B-leverantör av iGaminglösningar och har verksamhet på 31 reglerade marknader i USA, Afrika och stora delar av Europa. Aspire Global är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market.

Baker McKenzie agerade legal rådgivare till Aspire Globals oberoende budkommitté i  samband med NeoGames utköpserbjudandet med ett internationellt team bestående av Joakim Falkner och Johanna Flink i Stockholm, Adam Farlow och Charles Farnsworth i London, Thomas Hughes och Nina Nolan i Chicago samt Marcela Robledo i San Fransisco.

Kontakt
Joakim Falkner, Advokat/Partner, Solicitor, Head of Capital Markets – Europe, Middle East & Africa, Baker McKenzie
Tfn: 08-566 177 80
E-post: joakim.falkner@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik. Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie drygt 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och verksamheten är klimatneutral sedan 2020 (egen granskning). www.bakermckenzie.com


Dela sidan:
Skriv ut: