Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Wallenberg i rätten: ”Svår och upprörande händelse”

Nyheter
Publicerad: 2023-03-22 14:35
Montage. Marcus Wallenberg.. Foto: Henrik Montgomery / TT samt förundersökningen

Den mordbrandsmisstänkte gärningsmannen förnekar brott och säger att han saknar minnesbilder från den aktuella dagen. Det uppgav försvaret under den första rättegångsdagen i Södertörns tingsrätt.Marcus Wallenberg och Fanny Sachs vittnade om den obehagliga juldagsmorgonen då de trodde att någon sköt sig in i huset och följde efter dem ned till deras "safe room".– Det var förstås en svår och upprörande händelse. Jag kan säga det att vi båda var upprörda och man får naturligtvis väldigt mycket adrenalin när man upplever något sådant här, säger Marcus Wallenberg.


Detta är en låst artikel

Registrera dig för Mitt DJ Premiumkonto och få tillgång direkt till introduktionspriset 69 kr/mån inkl. moms.

Skaffa Mitt DJ Premium Logga in

69 kr/mån

Skaffa Mitt DJ Premium och få fri tillgång till all vår nyhetsrapportering samt bakomliggande domar och dokument som ligger till grund för alla artiklar och reportage. Prenumerationen är tillsvidare och du kan när som helst avsluta den. Fyll i dina uppgifter i fältet nedan för att komma vidare till nästa steg.

Logga in

Om du redan är medlem är det bara att du loggar in på ditt konto för att få tillgång till artikeln. Fyll i dina inloggningsuppgifter i fälten nedan.