Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

BG Institute – Veckans kurser v.38!

Nyheter
Publicerad: 2020-09-14 09:00

Se veckans erbjudande från BG Institute och säkra din plats till högkvalitativ kompetensutveckling. Majoriteten av hösten kurser är tillgängliga både på plats och via livesändningar. Ange koden ”bgi40” och få 40 % rabatt, gäller till och med 18/9.

Risk management och skadeståndsansvar vid företagsförvärv, den 22 oktober i Stockholm eller via livesändning

Kursen fokuserar på att genomlysa risker och ekonomiska sanktioner under hela förvärvsprocessen. Under kursdagen går vi igenom olika avtalstyper som används vid kommersiella fastighetsförvärv – bland annat avtal om fastighetsköp, bolagsandelsköp och entreprenadarbeten. Läs mer!

Exploateringsavtal & PBL, den 13 oktober i Göteborg eller via livesändning

Många exploateringsavtal som skrivs idag saknar stöd i PBL eller hamnar i en juridisk gråzon. I denna fördjupningskurs delar Torkel Öste med sig av sin gedigna erfarenhet och ger praktiska exempel och konkreta verktyg. Läs mer!

Finansiell analys och företagsvärdering, den 16 oktober i Stockholm eller via livesändning och den 3 december i Göteborg

Denna praktiskt inriktade kurs kopplar ihop en rad olika områden inom ekonomi, som till exempel finansiell analys, redovisningskunnande, kunnande om ett företags affärsverksamhet, kunnande om konjunkturen, liksom räntans betydelse för den slutliga värderingen. Läs mer!

Lönekartläggning, den 13 oktober i Stockholm eller via livesändning

I många organisationer genomförs den årliga löneöversynen under vinter/vår och inför detta måste arbetsgivaren vara väl förberedd. Bästa tillfället att genomföra lönekartläggning är därför direkt efter årets löneöversyn för att sedan vara väl förberedd inför nästa års löneöversyn. Läs mer!


Dela sidan:
Skriv ut:

Taggar:

Dagens Juridik
red@dagensjuridik.se
Kommentarer
Håll dig till ämnet i artikeln du kommenterar och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och för berörda personer i artikeln. Inlägg som vi bedömer som olämpliga kommer tas bort.