Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

BG Institute – Kostnadsfritt webbinarium: Ta det personligt – om konsten att leda sig själv

Nyheter
Publicerad: 2022-12-15 10:00

Välkommen till vårt kostnadsfria webbinarium som kommer att ge dig nya perspektiv och utveckla ditt självledarskap. På en timme får du konkreta verktyg för hur du på bästa sätt kan leda dig själv och andra. Du kommer inspireras till att fortsätta utveckla och jobba på just ditt eget ledarskap.

Trots att vi lever i en av de bästa världar och har alla möjligheter att designa och utforma våra liv som vi vill är det är få som gör det. Samtidigt har självinsikt och självledarskap aldrig varit viktigare än. Hjulen snurrar allt fortare och den senaste åren har visat hur snabbt vardagen kan förändras. Det blir allt svårare att hålla balansen.

Webbinariet kommer att livesändas den 20 januari klockan 12:00 – 13:00. Under webbinariet har du även möjlighet att ställa frågor till föreläsarna via chatt. Efter genomförandet kommer du få tillgång till en inspelad version i 30 dagar. 

”Om inte du har en plan för ditt liv kommer du att hamna i någon annans plan och vad tror du att någon annan har planerat för dig? Inte mycket!” – Jim Rohn

Läs mer och anmäl dig till webbinariet här!

Dagens Juridik
red@dagensjuridik.se

Dela sidan:
Skriv ut:
Taggar: