Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

BG Institute – Veckans kurser v.39!

Nyheter
Publicerad: 2020-09-21 09:00

Se veckans erbjudande från BG Institute och säkra din plats till högkvalitativ kompetensutveckling. Majoriteten av hösten kurser är tillgängliga både på plats och via livesändningar. Ange koden ”bgi40” och få 40 % rabatt, gäller till och med 18/9.

Retorik för jurister, den 14 oktober i Göteborg, 4 november i Malmö, 11 november i Stockholm eller via livesädning

Har dina förhandlingar, förhör och möten också förflyttats till en skärm? Sedan coronapandemins början har antalet digitala förhandlingar på Sveriges domstolar ökat med ca 90 procent jämfört med förra året. Nu ska man inte bara övertyga rätten på plats utan dessutom tränga igenom det digitala filtret. Men hur? Läs mer!

Verksamhetsområden, den 10 december i Stockholm eller via livesändning

Kursen under ledning av Stefan Rubensson utgår från den problematik som uppstår vid utbyggnad av VA till områden som är i behov av vattentjänster. Inte sällan uppstår i dessa situationer intressekonflikter mellan kommun och fastighetsägare på grund olika uppfattning om behov av VA. Hur reder du ut problematiken och vilken lag har företräde? Läs mer!

Presentationsteknik, den 10 november i Stockholm eller via livesändning

Att vara en god talare har bara fördelar. Oavsett om du kämpar för att slippa ta disken en kväll eller för att få dina kollegor förstå att din strategi är den bästa. I denna kurs med retorikexperten Jenny Rosqvist kommer du att få praktiska tips och råd som bidrar till att du blir tryggare och mer övertygande i presenatationer, vad de än handlar om. Läs mer!

Bokföringsbrott – om åtal och fällande dom, den 20 oktober i Stockholm samt via livesändning och den 18 november i Göteborg

Detta är kursen för dig som redan besitter grundläggande kunskaper kring bokföringsbrott och vill fördjupa dig i ämnet. Okunskap är ingen ursäkt, utan tvärtom utsätter det dig för onödiga risker. Kursens fördjupande karaktär ger dig därför en utmärkt verktygslåda för att se till dina egna intressen i din yrkesutövning. Läs mer!


Dela sidan:
Skriv ut:

Taggar:

Dagens Juridik
red@dagensjuridik.se
Kommentarer
Håll dig till ämnet i artikeln du kommenterar och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och för berörda personer i artikeln. Inlägg som vi bedömer som olämpliga kommer tas bort.