Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Tvingade unga flickor till ”förnedrande och sadistiska handlingar”

Nyheter
Publicerad: 2021-01-18 09:42
Foto: Henrik Montgomery / TT

En 42-årig man från Västsverige åtalades i fredags för att via internet ha utnyttjat unga flickor genom att förmå dem att fota och filma när de utför sexuella handlingar på sig själva.Flickorna tvingades skicka materialet till 42-åringen som därefter hotade att sprida materialet vidare för att förmå dem att skicka ytterligare material till honom. - Vi menar att han har tvingat barnen att utföra sexualbrott på sig själva samt andra förnedrande och sadistiska handlingar, säger vice chefsåklagare Eva Johnsson vid Åklagarkammaren i Uddevalla.


Detta är en låst artikel

Registrera dig för Mitt DJ Premiumkonto och få tillgång direkt till introduktionspriset 69 kr/mån inkl. moms.

Skaffa Mitt DJ Premium Logga in

69 kr/mån

Skaffa Mitt DJ Premium och få fri tillgång till all vår nyhetsrapportering samt bakomliggande domar och dokument som ligger till grund för alla artiklar och reportage. Prenumerationen är tillsvidare och du kan när som helst avsluta den. Fyll i dina uppgifter i fältet nedan för att komma vidare till nästa steg.

Logga in

Om du redan är medlem är det bara att du loggar in på ditt konto för att få tillgång till artikeln. Fyll i dina inloggningsuppgifter i fälten nedan.