Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Tre nya i EQT:s ledningsgrupp – en lämnar

Nyheter
Publicerad: 2022-11-09 07:32
Christian Sinding, vd för EQT. Foto: pressbild EQT

Riskkapitalbolaget EQT utökar ledningsgruppen med tre nya personer, framgår det av ett pressmeddelande. 

Suzanne Donohoe ansluter till EQT som Chief Commercial Officer, kommersiell chef. Hon kommer närmast från KKR där hon var partner och global chef för strategisk tillväxt, Global Head of Strategic Growth. Hon har även arbetat på Goldman Sachs. Sammantaget tar Donohoe med sig trettio års arbetserfarenhet. Donohoe startar i januari 2023.

Ricardo Reyes har nyligen anslutit till riskkapitalbolagen med tjänsten som chef över kommunikation och externa relationer. Han har tidigare arbetat på Tesla, YouTube och nu senast Dyson, där han var kommunikationschef. Utöver sitt arbete i Silicon Valley började Reyes sin karriär i Washington DC, och arbetade i Vita huset.

Avgörande roll vid börsnoteringen

Gustav Segerberg som sedan 2018 har haft ansvaret för EQT:s affärsutveckling kommer även lyftas in i ledningsgruppen.

”Segerberg har spelat en avgörande roll i den strategiska utvecklingen av EQT de senaste åren, bland annat genom att genomföra EQT:s börsintroduktion 2019”, framgår det av pressmeddelandet.

Samtidigt väljer Morten Hummelmose, som började på EQT 2006, att avgå. Hummelmose kommer att förbli medlem i EQT Foundation och ingå i dess investeringskommitté.


Dela sidan:
Skriv ut: