Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

”Svårt bemöta svepande formuleringar om kriminella nätverk” – men dubbelmördare kvar på ”bunkern”

Aktuella rättsfall
Publicerad: 2018-10-19 10:30
Den 31-årige mannen är dömd till livstids fängelse för två mord i Kista och avtjänar sitt straff på säkerhetsavdelningen på anstalten Hall. Foto: Pontus Lundhal/TT och Vilhelm Stokstad/TT

Enligt Kriminalvården är det dubbelmördarens "anknytningen till kriminella nätverk som är det centrala och inte faktisk medverkan". Han ska därför avtjäna sitt livstidsstraff på "bunkern" på anstalten Hall. Mannen nekar till sådana kontakter och pekar på att han inte kan bemöta "svepande hänvisningar" till kriminella nätverk. Domstolen går dock på Kriminalvårdens linje.


Detta är en låst artikel

Registrera dig för Mitt DJ Premiumkonto och få tillgång direkt till introduktionspriset 69 kr/mån inkl. moms.

Skaffa Mitt DJ Premium Logga in

69 kr/mån

Skaffa Mitt DJ Premium och få fri tillgång till all vår nyhetsrapportering samt bakomliggande domar och dokument som ligger till grund för alla artiklar och reportage. Prenumerationen är tillsvidare och du kan när som helst avsluta den. Fyll i dina uppgifter i fältet nedan för att komma vidare till nästa steg.

Logga in

Om du redan är medlem är det bara att du loggar in på ditt konto för att få tillgång till artikeln. Fyll i dina inloggningsuppgifter i fälten nedan.