Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Slobodan Jovicic: ”Har en jättehög tröskel för att ens andas jäv”

Nyheter
Publicerad: 2022-11-09 11:43
Slobodan Jovicic.

Ex-advokaten Ekrem Güngör påstår att ett av hovrättsråden som dömde honom till sex års fängelse var jävig sedan han "gillat" en inlägg på Linkedin med koppling till hans påstådda brottslighet. Till Dagens Juridik säger hans försvarare, Slobodan Jovicic, att han är väldigt restriktiv med jävsinvändningar, men att hovrättsrådets agerande bör prövas.- Jag vill på intet sätt vara raljant och har en jättehög tröskel för att ens andas jäv eller dra igång den här typen av apparater. Men i vart fall som utomstående, som är utgångspunkten för bedömningen av jävet, kan man få uppfattningen om att hovrättsrådet har en uppfattning sedan innan.


Detta är en låst artikel

Registrera dig för Mitt DJ Premiumkonto och få tillgång direkt till introduktionspriset 69 kr/mån inkl. moms.

Skaffa Mitt DJ Premium Logga in

69 kr/mån

Skaffa Mitt DJ Premium och få fri tillgång till all vår nyhetsrapportering samt bakomliggande domar och dokument som ligger till grund för alla artiklar och reportage. Prenumerationen är tillsvidare och du kan när som helst avsluta den. Fyll i dina uppgifter i fältet nedan för att komma vidare till nästa steg.

Logga in

Om du redan är medlem är det bara att du loggar in på ditt konto för att få tillgång till artikeln. Fyll i dina inloggningsuppgifter i fälten nedan.