Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Shekarabi (S): ”Beredd att backa upp Strömmer om han tar tydlig ställning”

Nyheter
Publicerad: 2023-02-21 10:28
Foto: William Eriksson/DJ

Justitieministern måste lägga partipolitiska intressen åt sidan, stå upp för myndigheternas och domstolarnas självständighet och våga fördöma utspel från SD-ledamöter.Det anser justitieutskottets vice ordförande Ardalan Shekarabi (S) - som lovar att stötta Gunnar Strömmer (M) i en sådan situation. - Vi har gemensamma intressen med alla de som vill värna svensk förvaltning och rättsstatens principer samt även värna oberoendet. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, vi är beredda att backa upp Gunnar Strömmer i varje given situation. Om han nu tydligt tar ställning mot attackerna så kan han räkna med vårat stöd, säger Shekarabi till Dagens Juridik.


Detta är en låst artikel

Registrera dig för Mitt DJ Premiumkonto och få tillgång direkt till introduktionspriset 69 kr/mån inkl. moms.

Skaffa Mitt DJ Premium Logga in

69 kr/mån

Skaffa Mitt DJ Premium och få fri tillgång till all vår nyhetsrapportering samt bakomliggande domar och dokument som ligger till grund för alla artiklar och reportage. Prenumerationen är tillsvidare och du kan när som helst avsluta den. Fyll i dina uppgifter i fältet nedan för att komma vidare till nästa steg.

Logga in

Om du redan är medlem är det bara att du loggar in på ditt konto för att få tillgång till artikeln. Fyll i dina inloggningsuppgifter i fälten nedan.