Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Sex nya partners och en principal associate på Roschier

Nyheter
Publicerad: 2020-01-31 10:39

Roschier Advokatbyrå har utsett sju personer från de egna leden till ledande roller på kontoren i Stockholm och Helsingfors.

Från och med den 1 juni 2020 tillträder sex nya partners och en ny principal associate sina poster på advokatbyrån Roschier.

– Att vi på en och samma gång utser sex nya delägare och en ny principal associate ur de egna leden, varav fyra är verksamma i Stockholm, visar dels på vår målmedvetna satsning på framstående talanger, dels på vårt kontinuerliga fokus på att skapa mervärde för våra klienter. Samtidigt är det också en investering för framtiden som tryggar vår bredd och fortsatta utveckling, säger Pontus Enquist, ansvarig partner för Roschiers Stockholmskontor.

Roschier stärker i och med utnämningarna upp inom områdena bolagsrätt och publika transaktioner, digitalisering och TMT, tvistlösning, komplexa finansieringstransaktioner och fastighetsrätt.

Roschiers sex nya partners är:

Christoffer Benninge, Senior Associate, som är specialiserad inom publika transaktioner, kapitalmarknad och bolagsrättslig rådgivning.

Miikka Konttinen, Principal Associate, är specialiserad inom TMT, projekt och energi, outsourcing, och digitalisering.

Seppo Kymäläinen, Senior Associate, har erfarenhet inom publik och privat M&A samt bolagsrätt och aktiemarknad.

Antti-Jussi Partanen, Principal Associate, är specialiserad inom fastigheter, energi, privat M&A samt private equity.

Shirin Saif, Senior Associate, fokuserar på kommersiell tvistlösning och internationella skiljeförfaranden med särskild betoning på tvister rörande energifrågor, komplexa infrastruktur- och entreprenadprojekt samt investeringsavtal. Hon har även erfarenhet av tvister inom branscher såsom teknologi, media och underhållning samt detalj- och grossisthandel, liksom tvister i samband med företagsförvärv och avyttringar.

Veronica Stiller, Finance Counsel, är expert inom internationella finansieringar, däribland syndikerade lån, leverage finance, obligationslån, fondfinansiering och tillgångsfinansiering.

Roschiers nya Principal Associate är:

Carl Persson, Senior Associate, som är specialiserad inom svenska och internationella skiljeförfaranden och processer. Han har erfarenhet av tvister avseende bland annat företagstransaktioner, värdepapper och finansiering och ett brett urval av ansvarsfrågor.


Dela sidan:
Skriv ut: