Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

RÅ: Finns inte skäl att meddela PT i Allra-målet

Nyheter
Publicerad: 2021-12-17 11:40
Allras grundare Alexander Ernstberger, en av de fyra åtalades Allra-målet. Brottsmisstankarna gäller grovt mutbrott, grovt tagande av muta, trolöshet mot huvudman och penninghäleri. Inskjuten bild på Petra Lundh, Riksåklagare. Foto: Pontus Lundahl och Åklagarmyndigheten

Riksåklagaren Petra Lundh bestrider ändring av hovrättens fällande domar i Allra-målet. Det skriver hon i en svarsskrivelse till Högsta domstolen. Hon uppger att hovrätten har dömt utifrån åklagarens gärningsbeskrivning och att försvaret därför haft fullgoda möjligheter att förbereda sitt försvar."Frågan om skada kan knappast ha innefattat några för klagandena överraskande moment", skriver Petra Lundh.


Detta är en låst artikel

Registrera dig för Mitt DJ Premiumkonto och få tillgång direkt till introduktionspriset 69 kr/mån inkl. moms.

Skaffa Mitt DJ Premium Logga in

69 kr/mån

Skaffa Mitt DJ Premium och få fri tillgång till all vår nyhetsrapportering samt bakomliggande domar och dokument som ligger till grund för alla artiklar och reportage. Prenumerationen är tillsvidare och du kan när som helst avsluta den. Fyll i dina uppgifter i fältet nedan för att komma vidare till nästa steg.

Logga in

Om du redan är medlem är det bara att du loggar in på ditt konto för att få tillgång till artikeln. Fyll i dina inloggningsuppgifter i fälten nedan.