Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Polisen: 114 14 saknar 300 operatörer nationellt

Nyheter
Publicerad: 2023-02-03 10:03
Foto: Daniella Backlund / SvD / TT

Polisen saknar 300 av de 800 operatörer som behövs för att möta allmänhetens behov av samtal till 114 14. Det meddelar myndigheten i ett pressmeddelande där man också lovar förstärkning inom region Stockholm. - Det är för långa väntetider för att komma fram till polisens kontaktcenter i framför allt polisregion Stockholm. Det är inte acceptabelt och därför har vi nu tillsammans med övriga polisregioner beslutat att under en period stötta region Stockholm med extra personal, säger Jonas Hysing, chef för Nationella Kontaktenheten på Noa.


Detta är en låst artikel

Registrera dig för Mitt DJ Premiumkonto och få tillgång direkt till introduktionspriset 69 kr/mån inkl. moms.

Skaffa Mitt DJ Premium Logga in

69 kr/mån

Skaffa Mitt DJ Premium och få fri tillgång till all vår nyhetsrapportering samt bakomliggande domar och dokument som ligger till grund för alla artiklar och reportage. Prenumerationen är tillsvidare och du kan när som helst avsluta den. Fyll i dina uppgifter i fältet nedan för att komma vidare till nästa steg.

Logga in

Om du redan är medlem är det bara att du loggar in på ditt konto för att få tillgång till artikeln. Fyll i dina inloggningsuppgifter i fälten nedan.