Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Polis åtalad: Misshandlade 15-åring och tvingade pojke klä av sig naken på gatan

Nyheter
Publicerad: 2022-12-05 13:54
Foto: Jurek Holzer / SvD / TT

De tre 15-åriga kompisarna hade varit på restaurang för att fira den ena pojkens födelsedag. På väg därifrån sprang de längs Luntmakargatan i centrala Stockholm för att hinna med bussen hem. Då körde en bil upp bredvid dem, tre svartklädda män hoppade ut och brottade ner pojkarna på marken, och knäade en av dem i magen. - Jag tänkte direkt att vi antingen skulle bli rånade eller att dom kanske skulle typ kidnappa oss.En av pojkarna fick sedan klä av sig naken. Det visade sig att männen i bilen var civilpoliser. En av de dem har nu åtalats för bland annat misshandel.


Detta är en låst artikel

Registrera dig för Mitt DJ Premiumkonto och få tillgång direkt till introduktionspriset 69 kr/mån inkl. moms.

Skaffa Mitt DJ Premium Logga in

69 kr/mån

Skaffa Mitt DJ Premium och få fri tillgång till all vår nyhetsrapportering samt bakomliggande domar och dokument som ligger till grund för alla artiklar och reportage. Prenumerationen är tillsvidare och du kan när som helst avsluta den. Fyll i dina uppgifter i fältet nedan för att komma vidare till nästa steg.

Logga in

Om du redan är medlem är det bara att du loggar in på ditt konto för att få tillgång till artikeln. Fyll i dina inloggningsuppgifter i fälten nedan.