Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Partybussar hotas med löpande viten inför studenttider

Nyheter
Publicerad: 2021-05-17 11:37
Foto: Johan Nilsson / TT

Länsstyrelsen Stockholm har beslutat om ett föreläggande med löpande vite mot ett bolag som hyr ut partybussar.Detta i syfte att förhindra att bussarna hyrs ut som substitut till de studentflak som förbjudits under pandemin. -Vi förstår att alla studenter vill fira sin stora dag på bästa tänkbara sätt med familj och vänner. Men tyvärr är pandemin fortfarande ett faktum och det är viktigt att alla hjälps åt att följa regelverken som syftar till att förhindra smittspridning, säger Moa Karlsson, biträdande enhetschef på Länsstyrelsen Stockholm i ett pressmeddelande.


Detta är en låst artikel

Registrera dig för Mitt DJ Premiumkonto och få tillgång direkt till introduktionspriset 69 kr/mån inkl. moms.

Skaffa Mitt DJ Premium Logga in

69 kr/mån

Skaffa Mitt DJ Premium och få fri tillgång till all vår nyhetsrapportering samt bakomliggande domar och dokument som ligger till grund för alla artiklar och reportage. Prenumerationen är tillsvidare och du kan när som helst avsluta den. Fyll i dina uppgifter i fältet nedan för att komma vidare till nästa steg.

Logga in

Om du redan är medlem är det bara att du loggar in på ditt konto för att få tillgång till artikeln. Fyll i dina inloggningsuppgifter i fälten nedan.