Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Onlineresebyråer granskas – många väntar på sina pengar

Offentlig rätt
Publicerad: 2022-07-11 12:05
Foto Fredrik Sandberg / SCANPIX

Konsumentverket leder en EU-gemensam tillsyn av onlineresebyråer. Detta då det står klart att många konsumenter som köpt flygbiljetter via sådana väntat länge på att få tillbaka pengarna för inställda resor - och dessutom haft problem att komma i kontakt med byråernas kundtjänster. - Det vi ser nu är helt oacceptabelt. Konsumenterna har väntat alldeles för länge och det är hög tid att onlineresebyråerna nu ser till att konsumenterna de förmedlat resor till får tillbaka sina pengar, säger Cecilia Tisell, Konsumentverkets generaldirektör och Konsumentombudsman, KO i ett pressmeddelande.


Detta är en låst artikel

Registrera dig för Mitt DJ Premiumkonto och få tillgång direkt till introduktionspriset 69 kr/mån inkl. moms.

Skaffa Mitt DJ Premium Logga in

69 kr/mån

Skaffa Mitt DJ Premium och få fri tillgång till all vår nyhetsrapportering samt bakomliggande domar och dokument som ligger till grund för alla artiklar och reportage. Prenumerationen är tillsvidare och du kan när som helst avsluta den. Fyll i dina uppgifter i fältet nedan för att komma vidare till nästa steg.

Logga in

Om du redan är medlem är det bara att du loggar in på ditt konto för att få tillgång till artikeln. Fyll i dina inloggningsuppgifter i fälten nedan.