Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Nå retorisk framgång – Anmäl dig här

Nyheter
Publicerad: 2012-11-02 14:56
Camilla Eriksson

Detta är en låst artikel

Registrera dig för Mitt DJ Premiumkonto och få tillgång direkt till introduktionspriset 69 kr/mån inkl. moms.

Skaffa Mitt DJ Premium Logga in

69 kr/mån

Skaffa Mitt DJ Premium och få fri tillgång till all vår nyhetsrapportering samt bakomliggande domar och dokument som ligger till grund för alla artiklar och reportage. Prenumerationen är tillsvidare och du kan när som helst avsluta den. Fyll i dina uppgifter i fältet nedan för att komma vidare till nästa steg.

Logga in

Om du redan är medlem är det bara att du loggar in på ditt konto för att få tillgång till artikeln. Fyll i dina inloggningsuppgifter i fälten nedan.

DUBBEL – ANVÄND EJ – Nå retorisk framgång – Anmäl dig här

Nyheter
Publicerad: 2012-10-10 15:31

Ta kontrollen över din karriär – utveckla din retoriska framgång


Framgångsrika personer tänker strategisk och taktiskt. Och nyttjar kommunikationspsykologiska påverkansfaktorer. Även rent retoriskt. För det spelar ingen roll hur smart strategi och taktik du byggt upp om du inte klarar av att exekvera det på den kommunikativa nivån.

Ät frukost med Camilla Eriksson en timme och du kommer att se på gamla situationer på ett nytt sätt. När timmen är över har du fått retoriska perspektiv och verktyg som du kan använda redan samma dag. Och göra ännu större skillnad.

Camilla Eriksson är talskrivaren som utbildar och coachar samt skriver om retorik och kommunikationspsykologi både i bokformat och på bloggen Retorikiska. Hon arbetar med rampljusbelysta personer, exempelvis toppolitiker och företagsledare på olika nivåer, och med personer som ska tala på konferenser för första gången och inte alls känner lust till det.

Datum: 15 november

Tid: Frukost 7:30-8:15, föreläsning 8:15-9:00

Plats: Humlegårdsgatan 14, våning 6

Anmäl dig här 

Dagens Juridik
red@dagensjuridik.se

Dela sidan:
Skriv ut:
Taggar: