Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Mystiska smällar sekunderna innan Vilks dödskrasch – lyssna på klippet

Nyheter
Publicerad: 2022-06-27 13:48
Polisens kriminaltekniker och utredare arbetar på olycksplatsen på E4 vid Markaryd på till där konstnären Lars Vilks, 75, och två poliser omkom. Foto: Johan Nilsson / TT /

I närheten av platsen där Lars Vilks och två poliser dödskraschade ligger en kameraövervakad villa. På ljudfilen från övervakningskameran, som Dagens Juridik tagit del av, hörs precis innan kraschen först två smällar i tät följd. Sedan blir det tyst i fem sekunder - innan en tredje smäll hörs. Det låter som skott. - Vi vet inte vad ljudet är, men har uteslutit skott eftersom vi inte hittat några spår av det på fordonet, säger chefsåklagare Per Nichols.


Detta är en låst artikel

Registrera dig för Mitt DJ Premiumkonto och få tillgång direkt till introduktionspriset 69 kr/mån inkl. moms.

Skaffa Mitt DJ Premium Logga in

69 kr/mån

Skaffa Mitt DJ Premium och få fri tillgång till all vår nyhetsrapportering samt bakomliggande domar och dokument som ligger till grund för alla artiklar och reportage. Prenumerationen är tillsvidare och du kan när som helst avsluta den. Fyll i dina uppgifter i fältet nedan för att komma vidare till nästa steg.

Logga in

Om du redan är medlem är det bara att du loggar in på ditt konto för att få tillgång till artikeln. Fyll i dina inloggningsuppgifter i fälten nedan.