Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Mia Edwall Insulander: ”Vi är inte vaccinerade mot oegentligheter”

Nyheter
Publicerad: 2023-02-24 13:50
Advokatsamfundets generalsekreterare Mia Edwall Insulander. Foto: Dagens Juridik.

Mia Edwall Insulander har varit Advokatsamfundets generalsekreterare i snart fyra år. År som präglats av pandemi, ett ryskt anfallskrig mot Ukraina - och inte minst uppmärksammade uteslutningar av advokater och en het debatt om advokatetik. I en intervju med Dagens Juridik berättar hon om åren som gått, hur hon ser på framtiden samt hur den negativa publiciteten påverkat advokatkåren. - Det påverkar förtroendet. Jag får höra då och då att det finns advokater som tycker att man inte är lika stolt över att vara advokat idag som man kanske var för fem år sedan.


Detta är en låst artikel

Registrera dig för Mitt DJ Premiumkonto och få tillgång direkt till introduktionspriset 69 kr/mån inkl. moms.

Skaffa Mitt DJ Premium Logga in

69 kr/mån

Skaffa Mitt DJ Premium och få fri tillgång till all vår nyhetsrapportering samt bakomliggande domar och dokument som ligger till grund för alla artiklar och reportage. Prenumerationen är tillsvidare och du kan när som helst avsluta den. Fyll i dina uppgifter i fältet nedan för att komma vidare till nästa steg.

Logga in

Om du redan är medlem är det bara att du loggar in på ditt konto för att få tillgång till artikeln. Fyll i dina inloggningsuppgifter i fälten nedan.