Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Max Matthiessen förvärvar sakförmedlare i Halmstad

Nyheter
Publicerad: 2020-10-15 07:28

Max Matthiessen förvärvar 48 procent av Försäkringsmäklarna Väst från LF Halland.

Max Matthiessen har under de senaste åren vuxit snabbt inom företagsförsäkring. Nu fortsätter bolaget att expandera genom förvärvet av den Halmstadsbaserade försäkringsförmedlaren som kommer att verka under Max Matthiessens varumärke.

– Vi är mycket glada att välkomna Försäkringsmäklarna Väst som en del av Max Matthiessen. För oss handlar det inte bara om att växa utan det är lika viktigt att hitta rätt typ av bolag som delar våra värderingar, säger Fredrik Berg, affärsområdeschef sakförmedling vid Max Matthiessen.

Sammantaget 34 kontor

Förvärvet innebär att Max Matthiessen utökar sitt regionala kontorsnätverk med sakförmedling på ännu en ort. Sammantaget har företaget 34 kontor och finns representerade med företagsförsäkring vid ett 20-tal orter runt om i landet.

– Max Matthiessen har ett attraktivt tjänsteerbjudande och vi ser fram emot att vara en del av deras organisation. Dessutom genomgår branschen en rad förändringar med ett ökat regulatoriskt tryck vilket ställer höga krav på mindre lokala aktörer. Att kunna nyttja Max Matthiessens kompetens och resurser inom dessa områden kommer att gagna både oss och våra kunder, säger Försäkringsmäklarna Västs grundare och vd, Tommy Andersson.


Dela sidan:
Skriv ut: