Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Mats Löfving delgiven misstanke om grovt tjänstefel

Nyheter
Publicerad: 2023-02-01 13:02
Linda H Staaf, chef för underrättsenheten NOA, Mats Löfving, chef för NOA, och Erik Åkerlund, chef LPO Botkyrka, presenterar en nationell lägesbild över kriminell påverkan i lokalsamhället och utvecklingen i utsatta områden, under en pressträff hos Polisen i Stockholm. Foto: Janerik Henriksson / TT

Mats Löfving, tidigare NOA-chef och regionpolischef i Stockholm, har delgivits misstanke om grovt tjänstefel i samband med tjänstestillsättningen av Linda H Staaf. Det meddelar Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande. - Vad man sagt eller bevisläget i förundersökningen kommenterar jag inte närmare, säger vice överåklagare Bengt Åsbäck.


Detta är en låst artikel

Registrera dig för Mitt DJ Premiumkonto och få tillgång direkt till introduktionspriset 69 kr/mån inkl. moms.

Skaffa Mitt DJ Premium Logga in

69 kr/mån

Skaffa Mitt DJ Premium och få fri tillgång till all vår nyhetsrapportering samt bakomliggande domar och dokument som ligger till grund för alla artiklar och reportage. Prenumerationen är tillsvidare och du kan när som helst avsluta den. Fyll i dina uppgifter i fältet nedan för att komma vidare till nästa steg.

Logga in

Om du redan är medlem är det bara att du loggar in på ditt konto för att få tillgång till artikeln. Fyll i dina inloggningsuppgifter i fälten nedan.