Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Linklaters

Nyheter
Publicerad: 2008-02-25 11:58

Detta är en låst artikel

Registrera dig för Mitt DJ Premiumkonto och få tillgång direkt till introduktionspriset 69 kr/mån inkl. moms.

Skaffa Mitt DJ Premium Logga in

69 kr/mån

Skaffa Mitt DJ Premium och få fri tillgång till all vår nyhetsrapportering samt bakomliggande domar och dokument som ligger till grund för alla artiklar och reportage. Prenumerationen är tillsvidare och du kan när som helst avsluta den. Fyll i dina uppgifter i fältet nedan för att komma vidare till nästa steg.

Logga in

Om du redan är medlem är det bara att du loggar in på ditt konto för att få tillgång till artikeln. Fyll i dina inloggningsuppgifter i fälten nedan.

Linklaters

Nyheter
Publicerad: 2007-12-04 14:08

 

Vill du jobba i ett team som är erkänt ledande på att leverera strategisk rådgivning inom alla delar av EG- och konkurrensrättslagstiftningen? 
 
Vi behöver omgående utöka vårt team med  jurister som har arbetat 1-2 år med konkurrensrätt. Sökande skall ha erhållit jur kand examen från svenskt eller annat nordiskt universitet. Akademiska och andra meriter av högsta klass är viktiga liksom goda språkkunskaper, framför allt i svenska och engelska, men gärna även i andra nordiska språk samt tyska eller franska.

Skicka din skriftliga ansökan snarast med CV samt kopior av gymnasiebetyg, betyg från din juridiska utbildning samt ev. övriga betyg/intyg till:

Linklaters Advokatbyrå
Att. Carl Linderoth
Box 7833, 103 98 STOCKHOLM

alternativt sök tjänsten online på www.linklaters.com/careers och gå in under ”Sweden”.

Har du ytterligare frågor om tjänsterna, kontakta Carl Linderoth på 08-665 66 00 alternativt carl.linderoth@linklaters.com

Sista ansökningsdag är den 19 januari 2008.

Linklaters lämnar juridiska råd till några av världens ledande företag, finansiella institutioner och organisationer i deras mest komplexa transaktioner och affärer. Med kontor i alla stora affärs- och finanscentra levererar vi en unik service till klienter över hela världen. För mer information om Linklaters besök  www.linklaters.com

Dagens Juridik
red@dagensjuridik.se

Dela sidan:
Skriv ut:
Taggar: