Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Lindahladvokater startar eget

Civilrätt
Publicerad: 2010-09-20 16:09

De tidigare Lindahladvokaterna Gustaf Cardelius, Niklas Carlbom och Daniel Thiel startar idag den egna advokatbyrån Carthiel. Verksamheten kommer att vara inriktad mot företagsöverlåtelser och finansiering.

- Vi har haft lärorika och intressanta år på Lindahl men känner att tiden nu är mogen för en ny utmaning. Vi vill skapa en ung advokatfirma som erbjuder samma spetskompetens som återfinns på de stora affärsjuridiska byråerna men tillhandahållen i ett format som är klientnära och med låga trösklar för att få tillgång till juridisk expertis snabbt och enkelt, säger de tre delägarna i ett gemensamt uttalande.
 
- Vår ambition med en liten specialistbyrå är sålunda att vända oss till klienter som värdesätter personlig rådgivning kännetecknad av hög integritet och med krav på en effektiv och resultatorienterad handläggning.
  
Gustaf Cardelius och Niklas Carlbom kommer närmst från Lindahls corporate finance-grupp, Daniel Thiel från bank- och finansgruppen. Carthiels verksamhet startade idag, måndag. Kontoret är beläget på Kommendörsgatan 30 i Stockholm.

Fredrik Olsson
fredrik.olsson@dagensjuridik.se


Detta är en låst artikel

Registrera dig för Mitt DJ Premiumkonto och få tillgång direkt till introduktionspriset 69 kr/mån inkl. moms.

Skaffa Mitt DJ Premium Logga in

69 kr/mån

Skaffa Mitt DJ Premium och få fri tillgång till all vår nyhetsrapportering samt bakomliggande domar och dokument som ligger till grund för alla artiklar och reportage. Prenumerationen är tillsvidare och du kan när som helst avsluta den. Fyll i dina uppgifter i fältet nedan för att komma vidare till nästa steg.

Logga in

Om du redan är medlem är det bara att du loggar in på ditt konto för att få tillgång till artikeln. Fyll i dina inloggningsuppgifter i fälten nedan.