Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Kvinna inte längre misstänkt i mordutredning

Nyheter
Publicerad: 2022-07-25 08:21
Överåklagare Mikael Björk. Foto: Marc Femenia / TT

Efter att den 64-årige mannens familj fått till en överprövning av åklagarens nedläggningsbeslut återupptogs förundersökningen - och en kvinna kom att misstänkas för mord. Nu står det klart att kvinnan avförts som misstänkt och förundersökningen lämnats tillbaka till Polisen. - Vi har förhört den misstänkta kvinnan, som nekar till brott. Det saknas konkret stödbevisning vilket gör att det inte går att bevisa att personen har gjort sig skyldig till brott. Kvinnan är därmed avförd från utredningen, säger överåklagare Mikael Björk i ett pressmeddelande.


Detta är en låst artikel

Registrera dig för Mitt DJ Premiumkonto och få tillgång direkt till introduktionspriset 69 kr/mån inkl. moms.

Skaffa Mitt DJ Premium Logga in

69 kr/mån

Skaffa Mitt DJ Premium och få fri tillgång till all vår nyhetsrapportering samt bakomliggande domar och dokument som ligger till grund för alla artiklar och reportage. Prenumerationen är tillsvidare och du kan när som helst avsluta den. Fyll i dina uppgifter i fältet nedan för att komma vidare till nästa steg.

Logga in

Om du redan är medlem är det bara att du loggar in på ditt konto för att få tillgång till artikeln. Fyll i dina inloggningsuppgifter i fälten nedan.