Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Kronofogden drar in rekordbelopp från kriminella

Nyheter
Publicerad: 2021-05-31 13:04
För många grovt kriminella är statusprylar, märkeskläder och dyra bilar ett måste i livet. Samtidigt har de mycket skulder – vilket gör det möjligt för Kronofogdemyndigheten att sätta in stöten där det svider. Foto: Kronofogden

Kronofogden i Skåne har hittills i år utmätt kontanter och värdesaker för 4,7 miljoner kronor från skuldsatta kriminella, visar nya siffror.– Vi går mot ett rekordår. Ju tätare myndigheterna samarbetar, desto svårare blir det för kriminella att gömma sina tillgångar, säger Katarina Erman, sektionschef på Kronofogden.


Detta är en låst artikel

Registrera dig för Mitt DJ Premiumkonto och få tillgång direkt till introduktionspriset 69 kr/mån inkl. moms.

Skaffa Mitt DJ Premium Logga in

69 kr/mån

Skaffa Mitt DJ Premium och få fri tillgång till all vår nyhetsrapportering samt bakomliggande domar och dokument som ligger till grund för alla artiklar och reportage. Prenumerationen är tillsvidare och du kan när som helst avsluta den. Fyll i dina uppgifter i fältet nedan för att komma vidare till nästa steg.

Logga in

Om du redan är medlem är det bara att du loggar in på ditt konto för att få tillgång till artikeln. Fyll i dina inloggningsuppgifter i fälten nedan.