Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

KPMG stöper om i toppen – ny chef för Advisory

Nyheter
Publicerad: 2021-02-17 07:20
Jan Forsell och Björn Hallin tillträder sina nya roller den 1 mars.

Jan Forsell och Björn Hallin får nya roller på KPMG och tillträder sina nya roller den 1 mars.
– Vi ser kontinuerligt över våra roller och kan därför hela tiden erbjuda marknadens bästa tjänster, säger Patrik Anderbro, vd, KPMG Sverige

KPMG formar om ledningen och Björn Hallin tar över rodret för Advisory. Den tidigare chefen på Advisory, Jan Forsell, får en ledande roll inom Risk Consulting parallellt med försäljning mot KPMG:s prioriterade kunder.

– KPMG:s vision är att vara det självklara valet på marknaden och det blir vi genom att möta våra kunder efter deras behov. Vi ser kontinuerligt över våra roller och kan därför hela tiden erbjuda marknadens bästa tjänster, säger Patrik Anderbro, vd, KPMG Sverige.

Fördubblat intäkterna

Under de fem år som Jan Forsell haft rodret har Advisory fördubblat antalet anställda, tredubblat resultatet och snart femdubblat intäkterna på key accounts. Ny Head of Advisory blir Björn Hallin som i och med det tar plats i företagsledningen.

– Succession är viktigt för vår firmas utveckling och det känns jättebra att lämna över till Björn. För egen del ser jag fram emot att få fortsätta att bidra till att utveckla KPMG:s tjänsteutbud och jag ser mycket fram emot att få fokusera på våra prioriterade kunder, säger Jan Forsell.

Någon som snabbt kan sätta sig in i komplexiteten

– För oss är det viktigt att hela tiden utvecklas för att kunna möta våra kunder och marknaden på bästa sätt. Jag och övriga i företagsledningen riktar ett stort tack till Jan för att han med betydande engagemang drivit Advisory att utvecklas till vad det är idag. Den tillväxtresa Advisory är inne i kräver en efterträdare som snabbt kan sätta sig in i komplexiteten och är väl förtrogen med vår strategi. Därför är jag mycket glad över att Björn Hallin accepterat att ta över den rollen, säger Patrik Anderbro.

Jan Forsell och Björn Hallin tillträder sina nya roller den 1 mars.


Dela sidan:
Skriv ut: