Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Juridik för alla är här – ”Tidernas största juridiska kunskapslyft”

Nyheter
Publicerad: 2021-06-03 09:33
Stefan Wahlberg, Dona Hariri och Thomas Bodström. Foto: Juridik för alla.

Idag lanserar Blendow Group "Juridik för alla" och bjuder in hela svenska folket till nio kostnadsfria introduktionskurser inom de mest grundläggande rättsområdena - ledda av några av Sveriges främsta experter. - Oavsett hur mycket juridisk kunskap vi sprider till personer som jobbar, eller kommer i kontinuerlig kontakt med, juridiken så har jag länge känt att någon borde försöka sprida ut juridiken till alla oss vanliga medborgare som bor eller vistas i Sverige. Nu gör vi det med Juridik för alla, säger Thomas Blendow, VD och grundare av Blendow Group.


Detta är en låst artikel

Registrera dig för Mitt DJ Premiumkonto och få tillgång direkt till introduktionspriset 69 kr/mån inkl. moms.

Skaffa Mitt DJ Premium Logga in

69 kr/mån

Skaffa Mitt DJ Premium och få fri tillgång till all vår nyhetsrapportering samt bakomliggande domar och dokument som ligger till grund för alla artiklar och reportage. Prenumerationen är tillsvidare och du kan när som helst avsluta den. Fyll i dina uppgifter i fältet nedan för att komma vidare till nästa steg.

Logga in

Om du redan är medlem är det bara att du loggar in på ditt konto för att få tillgång till artikeln. Fyll i dina inloggningsuppgifter i fälten nedan.