Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Henrik Saxborn lämnar vd-posten i Castellum

Nyheter
Publicerad: 2021-04-08 07:32

Henrik Saxborn, som varit vd och koncernchef för Castellum i två omgångar sedan 2006, väljer nu att lämna bolaget.

Fastighetsbolaget Castellum meddelar sent på onsdagskvällen att Henrik Saxborn har beslutat att lämna sin roll som vd och koncernchef under 2021.

Innehaft vd-rollen i två omgångar

Henrik Saxborn tillträdde rollen som verkställande direktör 2013 och var dessförinnan vice vd på Castellum sedan 2006. Styrelsen inleder nu, i samråd med Henrik Saxborn, en process för att tillsätta en ny vd och koncernchef.

– Jag vill från styrelsens sida tacka Henrik Saxborn för hans tid som koncernchef och positiva bidrag till bolagets utveckling och tillväxt. Castellum står väl rustat inför framtiden och jag ser fram emot att fortsätta utveckla bolaget tillsammans med styrelse och ledning, säger Rutger Arnhult, styrelseordförande Castellum AB. 

Har kvar sin post i sex månader

– Castellum är ett fantastiskt företag, idag ett av de starkaste fastighetsbolagen i Norden med framskjuten position inom teknikutveckling och hållbarhet. Det har varit ett privilegium att få skapa allt detta tillsammans med alla engagerade och härliga kollegor, säger Henrik Saxborn.

Henrik Saxborn kommer att fortsätta i sin nuvarande roll i sex månader eller till dess att en ersättare tillträder, och därmed bidra till en smidig övergång.


Dela sidan:
Skriv ut: