Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Friad efter tre och ett halvt år i häkte – åklagaren vill inte att Jonas Falk får förhöjd ersättning

Civilrätt
Publicerad: 2015-10-13 09:39
Jonas Falk friades av hovrätten efter att ha åtalats av kammaråklagare Karin Bergstrand i ett av de största narkotikamålen i Sverige någonsin.

”Mina 1 246 dygn som isolerad torde vara en av de längsta isoleringarna i världen för en person som inte avtjänar straff.” Det skriver Jonas Falk till JK och begär förhöjd ersättning sedan han friats av hovrätten i det så kallade Playamålet. Åklagaren anser dock att han inte är berättigad till någon förhöjd ersättning eftersom han till stor del har orsakat de extrema säkerhetsarrangemangen själv.


Detta är en låst artikel

Registrera dig för Mitt DJ Premiumkonto och få tillgång direkt till introduktionspriset 69 kr/mån inkl. moms.

Skaffa Mitt DJ Premium Logga in

69 kr/mån

Skaffa Mitt DJ Premium och få fri tillgång till all vår nyhetsrapportering samt bakomliggande domar och dokument som ligger till grund för alla artiklar och reportage. Prenumerationen är tillsvidare och du kan när som helst avsluta den. Fyll i dina uppgifter i fältet nedan för att komma vidare till nästa steg.

Logga in

Om du redan är medlem är det bara att du loggar in på ditt konto för att få tillgång till artikeln. Fyll i dina inloggningsuppgifter i fälten nedan.