Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Fd Swedbank-chefen: Jag fick en stark indikation att det rörde fler banker

Nyheter
Publicerad: 2022-10-28 09:08
Swedbanks tidigare kommunikationschef Gabriel Francke Rodau på pressträffen efter årsstämman där Swedbanks sparkade vd Birgitte Bonnesen nekades ansvarsfrihet. Foto: Lars Pehrson / SvD / TT /

Den dåvarande kommunikationschefen Gabriel Francke Rodau sitter i vittnesstolen i Stockholms tingsrätt för att svara på vad han och banken kände till om Uppdrag Gransknings tv-program men också för att berätta hur kommunikationsarbetet på banken sköttes under den tiden.Även aktiemäklaren, sparekonomen, Joakim Bornold, vittnar under torsdagen om sitt deltagande i Uppdrag Gransknings program.Även flera av representanterna från Swedbanks aktieägare tar plats i vittnesstolen för att berätta om det uppmärksammade aktieägarmötet innan Uppdrag gransknings första avsnitt sändes.


Detta är en låst artikel

Registrera dig för Mitt DJ Premiumkonto och få tillgång direkt till introduktionspriset 69 kr/mån inkl. moms.

Skaffa Mitt DJ Premium Logga in

69 kr/mån

Skaffa Mitt DJ Premium och få fri tillgång till all vår nyhetsrapportering samt bakomliggande domar och dokument som ligger till grund för alla artiklar och reportage. Prenumerationen är tillsvidare och du kan när som helst avsluta den. Fyll i dina uppgifter i fältet nedan för att komma vidare till nästa steg.

Logga in

Om du redan är medlem är det bara att du loggar in på ditt konto för att få tillgång till artikeln. Fyll i dina inloggningsuppgifter i fälten nedan.