Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Experterna: M&A-året 2022 kan bli bättre än rekordåret 2021

Nyheter
Publicerad: 2021-12-30 09:13
Johan Rosenberg, ansvarig för M&A på PwC Sverige, Christina Kokko, M&A Partner på Vinge och Head of Private Equity och Isabella Ramsey, Isabella Ramsey, Partner och Co-head of M&A på Mannheimer Swartling.

De absolut starkaste M&A-åren i Sverige har varit just under covidpandemin. Och Dagens Juridiks M&A-panel ser ingen avmattning i sikte. M&A-året 2022 kan till och med bli bättre än rekordåret 2021. Det menar Johan Rosenberg, ansvarig för M&A på PwC Sverige, Christina Kokko,M&A-partner på Vinge och Isabella Ramsey, Partner och Co-head of M&A på Mannheimer Swartling.


Detta är en låst artikel

Registrera dig för Mitt DJ Premiumkonto och få tillgång direkt till introduktionspriset 69 kr/mån inkl. moms.

Skaffa Mitt DJ Premium Logga in

69 kr/mån

Skaffa Mitt DJ Premium och få fri tillgång till all vår nyhetsrapportering samt bakomliggande domar och dokument som ligger till grund för alla artiklar och reportage. Prenumerationen är tillsvidare och du kan när som helst avsluta den. Fyll i dina uppgifter i fältet nedan för att komma vidare till nästa steg.

Logga in

Om du redan är medlem är det bara att du loggar in på ditt konto för att få tillgång till artikeln. Fyll i dina inloggningsuppgifter i fälten nedan.