Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Efter hoten om nedsläckning: TV4 och Com hem överens

Nyheter
Publicerad: 2020-11-20 07:33
Foto: Jessica Gow / TT /

Efter flertalet hot om nedsläckning av TV4 i Com hems utbud har parterna nu nått en överenskommelse om ett flerårigt avtal.
– Jag är glad att vi nu har en långsiktig överenskommelse som gynnar båda parter och ger våra kunder tillgång till mer underhållning, säger Samuel Skott, kommersiell chef på Com Hem.

Förhandlingarna mellan parterna har varit infekterade och det avtal som man kommit överens om löpte egentligen ut för knappt tre veckor sedan.

För två veckor sedan kom dock parterna överens om ett ramverk för ett nytt avtal, men meddelade då att man behövde fortsätta förhandlingarna för att nu fram till ett slutgiltigt avtal. Efter dessa förhandlingar har Com Hem och TV4 Media nu kommit överens om ett nytt avtal som innebär att Com Hem och Boxers 2,1 miljoner hushåll kan fortsätta titta på TV4-kanalerna och C More som vanligt.

– Jag är glad att vi nu har en långsiktig överenskommelse som gynnar båda parter och ger våra kunder tillgång till mer underhållning. Framförallt är jag nöjd med att vi lyckades lösa detta utan avbrott för våra tv-tittare som nu kan fortsätta följa program som Idol och Så mycket bättre, säger Samuel Skott, kommersiell chef på Com Hem.

Avtalet innebär även att boende i Com Hem-fastigheter kommer kunna ta del av sitt kanalutbud via andra enheter, exempelvis mobiler och surfplattor. Detta inkluderar även de som tittar på Com Hems nya digitaliserade grundutbud och inte har ett betal-tv-abonnemang.


Dela sidan:
Skriv ut: