Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Eastnines försäljning av innehavet i ryska modekedjan MFG sägs upp

Nyheter
Publicerad: 2023-03-06 07:27
Kestutis Sasnauskas vd för Eastnine.

Avtalet om försäljning av fastighetsbolaget Eastnines innehav i ryska modekedjan MFG till Sistema PJSFC sägs upp. Eastnine kommer att fortsätta arbetet med att avyttra innehavet och är i dialog med potentiella köpare.

Eastnine meddelade i oktober 2022 att ett avtal tecknats med investmentbolaget Sistema PJSFC om avyttring av hela Eastnines innehav i den ryska modekedjan Melon Fashion Group (MFG).

Eastnine meddelade sedan i december 2022 att förutsatt att samtliga återstående villkor uppfylldes, var bedömningen att transaktionen kunde slutföras under första kvartalet 2023.

Nu meddelar det svenska fastighetsbolaget att återstående villkor ännu inte har uppfyllts och eftersom Eastnines och köparens bedömning är att de inte kommer att uppfyllas, har parterna överenskommit att säga upp försäljningsavtalet.

Eastnine meddelar samtidigt att fastighetsbolaget kommer att fortsätta arbeta för en avyttring av investeringen i MFG och är i dialog med potentiella köpare rörande försäljningen av innehavet i MFG.


Dela sidan:
Skriv ut: