Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Draknästetprofil förvärvar Hammer & Hanborg

Nyheter
Publicerad: 2022-09-07 08:18

Rekryterings- och bemanningsföretaget Jurek som grundades av serieentreprenören Shervin Razani, känd som en av drakarna i Draknästet, förvärvar aktiemajoriteten i Hammer & Hanborg.

Jurek grundades 2006 och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala samt London och beräknas omsätta cirka 400 miljoner kronor 2022.

– Hammer & Hanborg är precis som Jurek ett entreprenörsdrivet bolag som tidigt specialiserade sig inom marknad och kommunikation. Jag har alltid tyckt att de varit ett intressant bolag med gott renommé. Jag är extra glad över att Åsa och Christina kommer att fortsätta arbeta i bolaget framledes, säger Shervin Razani, VD och grundare av Jurek.

Hammer & Hamburg hyr ut konsulter

Hammer & Hanborg grundades av Christina Hammer och Åsa Falkman (tidigare Hanborg) och initialt hyrde man ut konsulter till företag inom kommunikation och information. Företaget finns i Sveriges tre största städer och dessutom i Oslo.

– Vi ser stora möjligheter med affären. Tillsammans med teamet på Jurek kommer vi att skapa ett ännu bättre erbjudande. Båda bolagen är entreprenörsdrivna, har liknande värderingar och företagskulturer samt inte minst ett uttalat fokus på tillväxt. Vi har haft många friare genom åren, men valet föll på Jurek, säger Christina Hammer.

Bolagen kommer att samarbeta över flera plan men kommer ej att fusioneras.


Dela sidan:
Skriv ut: