Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Caroline Falconer ny generalsekreterare för SCC Skiljedomsinstitut

Nyheter
Publicerad: 2023-01-23 08:43
Caroline Falcone tillträdde officiellt som generalsekreterare den 17 januari 2023.

Caroline Falconer tillträdde som ny generalsekreterare för SCC Skiljedomsinstitut den 17 januari 2023.
– Jag kunde inte vara mer hedrad över att bli utsedd att leda detta skiljedomsinstitut i världsklass, säger hon.

Caroline Falcone tillträdde officiellt som generalsekreterare den 17 januari 2023. Hon efterträder Kristin Campbell-Wilson. Caroline Falconer kommer närmast från rollen som biträdande generalsekreterare med operativt ansvar vid SCC Skiljedomsinstitut och arbetade dessförinnan som Senior Legal Counsel på Vattenfall i sju år.

En av grundarna av SWAN

Hon har en LL.M. cum laude från Stockholms universitet och en LL.M. i internationell tvistlösning från King’s College London. Caroline Falconer är även av grundarna av SWAN (Swedish Women in Arbitration Network) samt styrelseordförande för Svenska Bolagsjurister.

– Jag kunde inte vara mer hedrad över att bli utsedd att leda detta skiljedomsinstitut i världsklass. Jag ser fram emot att utveckla verksamheten ytterligare och att SCC:s tjänster ska bli de föredragna tvistlösningsmetoderna för ett ännu bredare spektrum av företag, säger Caroline Falconer, generalsekreterare för SCC Skiljedomsinstitut.

– Med sin erfarenhet och expertis inom tvistlösning är vi övertygade om att Caroline kommer att fortsätta att förbättra SCC och höja nivån på de tjänster som erbjuds. Detta kommer i sin tur att underlätta internationell handel och förbättra affärsklimatet för att främja hållbar tillväxt, säger Andreas Hatzigeorgiou, vd för Stockholms Handelskammare.


Dela sidan:
Skriv ut: