Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Carlströms försvar i Fingerprintmålet: ”Har förlorat nära halv miljon”

Nyheter
Publicerad: 2022-04-05 08:57
Johan Carlström, huvudägare och styrelseordförande i Fingerprint Cards står åtalad för insiderbrott. Foto: Magnus Hjalmarson Neideman / SvD / TT

Måndagens huvudförhandling i målet mot Fingerprints ordförande Johan Carlström handlade i mångt och mycket om att åklagarna skulle visa rätten att den information som bolaget och dess representanter, i detta fall Johan Carlström, har inför pressmeddelanden är kurspåverkande och utgör insiderinformation.Försvaret å sin sida anser att åklagarnas förverkandeyrkande om 4,4 miljoner kronor är oskäligt.– Sett i ljuset över alla affärer som det här målet handlar om, så har Johan Carlström gjort en förlust på nära 500 000 kronor, säger den privata försvararen advokat Johan Eriksson.


Detta är en låst artikel

Registrera dig för Mitt DJ Premiumkonto och få tillgång direkt till introduktionspriset 69 kr/mån inkl. moms.

Skaffa Mitt DJ Premium Logga in

69 kr/mån

Skaffa Mitt DJ Premium och få fri tillgång till all vår nyhetsrapportering samt bakomliggande domar och dokument som ligger till grund för alla artiklar och reportage. Prenumerationen är tillsvidare och du kan när som helst avsluta den. Fyll i dina uppgifter i fältet nedan för att komma vidare till nästa steg.

Logga in

Om du redan är medlem är det bara att du loggar in på ditt konto för att få tillgång till artikeln. Fyll i dina inloggningsuppgifter i fälten nedan.