Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

BG Institutes kompetenspaket – alla kurser, ett pris.

Nyheter
Publicerad: 2020-12-28 09:10

Med Kompetenspaketet slipper du stressen och problematiken kring när kursen går, var kursen går och kan dessutom lägga allt vad avbokningsvillkor heter åt sidan. Planera din kompetensutveckling på en gång genom att inte planera alls – boka alla kurser på en och samma gång.

Med Kompetenspaketet betalar du en engångssumma och får därmed tillgång till hela kursutbudet i ett år framöver. Som innehavare av Kompetenspaktet får du gå hur många kurser du vill och hinner med. Du binder inte upp dig till någon specifik stad, utan har möjlighet att anpassa ditt deltagande beroende på vad som passar dig bäst. Numer är det dessutom möjligt att delta på distans, då i princip alla våra kurser sänds via livelänk.

Utöver alla fysiska kurser inklusive tillhörande livesändningar och blended learning-kurser får du även tillgång till hela utbudet av e-kurser. Ett utbud som växer ständigt med nya intressanta kurser i mindre, mer lättillgängliga format för situationer när tiden är knapp.

Vårt kompetenspaket omfattar samtliga digitala och fysiska kurser i vårt kursutbud och gäller i 12 månader från köpdagen. Med Kompetenspaketet får du med andra ord tillgång till över 200 kurser och mer än dubbelt så många kurstillfällen att välja mellan.

För mer information, kontakta din utbildningsrådgivare alternativt maila till marknad@bginstitute.se.

BG Institute


Dela sidan:
Skriv ut:

Taggar:

Dagens Juridik
red@dagensjuridik.se